Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Відсвяткували заснування села Гоголівка

Дата: 24.09.2019 17:00
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

В рідному селі Гоголівка 21 вересня пройшло свято Дня села. О 10.00 розпочалось урочисте відкриття свята та святковий концерт. На концерті привітали найстарших жителів села, новонароджених, першокласників, сімейні пари та ювелярів. У  цей прекрасний день всіх Гоголівців та Мусіївців від усієї душі привітав голова  Чкаловської ОТГ Калиновський  С.В. та староста Гоголівського старостинського округу Петрів Л. Я. Після концерту пройшов цікавий аукціон, вікторина. Наймолодших учасників свята зацікавила розважальна програма  "Шоу аніматорів", де діти приймали активну участь, розважались, стрибали на батутах.  Всіх присутніх на святі пригощали безкоштовно частуванням, грала жива музика. Свято закінчилось гучним салютом.

Хочемо висловити безмежну подяку директору Зеленогаївського Будинку культури Покадьку С.В. та його колективу за допомогу у проведенні концерту, а також Гоголівським колективам "Кульбабонька " та "Веселі дзвіночки ",  вихованцям дитячого садка "Колобок " та їхньому вихователю Сушко Н.Г. А також хочеться висловити подяку Чкаловській ОТГ та всім  Гоголівським фермерам, орендарям за фінансову допомогу у проведенні свята.

Цей день  був насичений, цікавий та веселий. Бажаємо всім здоров'я, сімейного благополуччя. Дякуємо всім жителям сіл які не залишилися осторонь.

 

Організатор культурно масових заходів Н.Бабаян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора