Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі підприємства зі своїх прибутків сплатили домісцевих бюджетів понад 240 мільйонів

Дата: 16.09.2019 16:27
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

За вісім місяців до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 240мільйонів 600 тисяч гривень податку на прибуток. Сплачена сума на 155 мільйонівперевищила минулорічну. Про це повідомив в. о. начальника Головного управлінняДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський. Він зазначив, що лише у серпні відзапорізьких підприємств скарбниці громад отримали майже 71 мільйон.

Із загальної суми, яка надійшла упродовж січня-серпня, до міського бюджетум. Запоріжжя спрямовано 64,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського іПриморського районів – 9,3 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського таВеселівського районів – майже 8 мільйонів, м. Токмак, Токмацького таЧернігівського районів – 2,2 мільйона, Василівського та Михайлівського районів– два мільйони, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 1,9мільйона тощо.

Зазначимо, підприємства комунальної форми власності, засновниками яких ємісцеві ради, сплачують податок до місцевих бюджетів, у тому числі, об'єднанихтериторіальних громад. Крім того, 10 відсотків цього платежу від підприємстврізних форм власності зараховується до загального фонду обласних бюджетів.

Базова ставка податку становить 18%.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора