Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Результати ЗНО 2019 випускників закладів ЗСО Чкаловської ОТГ

Дата: 20.08.2019 10:34
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

Зовнішнє незалежне оцінювання  - іспити для вступу до вишів в Україні.  Мета зовнішнього незалежного оцінювання: підвищення рівня освіти населення України та забезпечення реалізації конституційних прав громадян на рівний доступ до якісної освіти, здійснення контролю за дотриманням Державного стандарту базової і повної середньої освіти й аналізу стану системи освіти, прогнозування її розвитку.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються як результати державної підсумкової атестації і як результати вступних іспитів до закладів вищої освіти.

         Відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України, 2019 року для вступу до закладів вищої освіти зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018 та 2019 років. З англійської, іспанської, німецької та французької мов прийматимуть результати 2018 та 2019 років.

11 випускників КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та 6 випускників КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ступенів» прийняли участь у ЗНО (результати ЗНО наведені нижче).

Результати ЗНО 2019 випускників закладів ЗСО Чкаловської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора