Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі місцеві бюджети отримали від комунальних підприємств майже 170 мільйонів

Дата: 14.08.2019 15:21
Кількість переглядів: 421

За сім місяців підприємства комунальної форми власності Запорізької областісплатили до місцевих бюджетів 169,6 мільйона гривень податку на прибуток.Порівняно з минулорічними показниками суб'єкти господарювання збільшиливідрахування на 109,5 мільйона. Про це повідомив в. о. начальника Головногоуправління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Зокрема, у липні до скарбниць громад перераховано майже два мільйони, що на61 відсоток більше, ніж у липні попереднього року.

У розрізі територій найбільші суми податку отримала міська казна м.Запоріжжя – 48 мільйонів 437 тисяч. Підприємства м. Мелітополь,Мелітопольського та Веселівського районів спрямували до бюджетів 6,2 мільйона,м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – майже 6,2 мільйона, Василівськогота Михайлівського районів – 1,7 мільйона, Вільнянського, Запорізького іНовомиколаївського районів – півтора мільйона тощо.

Нагадаємо, у Запорізькій області зареєстровано 870 підприємств комунальноїформи власності. Сплачений податок на прибуток відповідно до норм Бюджетногокодексу стовідсотково зараховується до місцевих бюджетів. Основна ставкаподатку становить 18 відсотків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора