Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

"Врожай-2019": запорізькі аграрії добровільно оформили 1187 працівників

Дата: 18.07.2019 16:51
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

В ході проведення заходу "Врожай-2019" на Запоріжжі доробітників, які офіційно працюють у сільському господарстві, додалося 1187громадян. Адже після роз'яснювальної роботи, яку провели фахівці фіскальноїслужби регіону з роботодавцями, останні добровільно оформили трудові відносинизі своїми працівниками.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, цим робітникам нараховано 5,6 мільйона гривень доходів,з яких до бюджетів надійшло 2 мільйони 313 тисяч гривень єдиного соціальноговнеску, податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Крім того, 1619 найманим працівникам було збільшено розмір заробітної платита легалізовано 1,9 мільйона гривень доходу. З цієї суми додаткові находженнясклали 758 тисяч гривень ЄСВ, ПДФО та військового збору.

Як зазначив керівник фіскальної служби області, захід "Врожай-2019"спрямований на детінізацію агросектора. Зокрема, у зоні контролю податківців –дотримання суб'єктами господарювання агропромислового комплексу податковогозаконодавства, питання легалізації праці та заробітних плат, оформлення тацільового використання земельних ділянок, своєчасної сплати податків і зборів,залучення до державної реєстрації та декларування громадян, які отримуютьдоходи від обробітку земель та реалізації врожаю тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора