Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Десять тисяч запорізьких платниківотримали у фіскальній службі ключі для користування діджитал-послугами ДФС

Дата: 12.07.2019 08:58
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

За перше півріччя фіскальна служба Запорізької області видала платникамподатків майже 26 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, фахівці відділів Акредитованого центру сертифікаціїключів надали послуги десятьом тисячам відвідувачам. Щомісячно за безкоштовнимиелектронними ключами до фіскальної служби регіону звертаються півтори тисячіплатників, зокрема, представники бізнесу, посадові особи організацій,держслужбовці та інші.

Керівник фіскальної служби області наголосив, що за допомогоюкваліфікованих сертифікатів від ДФС можна не тільки подавати звітність доконтролюючих органів, а й отримувати десятки діджитал-послуг фіскальної служби.Зокрема, Електронний кабінет надає доступ до перегляду податкової інформації,листування з органами ДФС, реєстрації громадян у Державному реєстрі фізосіб, атакож замовлення довідок та багато інших сервісів.

Докладна інформація про кваліфіковані сертифікати відкритих ключів – насайті АЦСК Інформаційно-довідкового департаменту ДФС: http://acskidd.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора