Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Боротьба з корупцією починається з профілактики

Дата: 12.07.2019 08:57
Кількість переглядів: 402

 

З початку року фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупціїГоловного управління ДФС у Запорізькій області провели 26 лекцій на антикорупційнутематику.

Також з майбутніми працівниками фіскальної служби регіону було проведеновідповідну роз’яснювальну роботу:  94кандидати, які претендують на зайняття вакантних посад у ГУ ДФС у Запорізькійобласті пройшли «інструктаж» щодо необхідності дотримання вимог закону"Про запобігання корупції".

Крім того, співробітники відділу виявили 13 порушень вимог закону "Прозапобігання корупції", більшість з яких стосувалися звітуванняпрацівниками фіскального відомства регіону про майновий стан та доходи.Зокрема, неподання та несвоєчасного подання декларації до Єдиного державногореєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави абомісцевого самоврядування, не надання повідомлень про суттєві зміни у майновомустані при отриманні одноразового доходу, що перевищує 50 прожиткових мінімумів,а також подання недостовірних даних. Інформація про ці та інші порушення  була направлена до спеціально уповноваженихсуб’єктів у сфері протидії корупції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора