Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

З доходів платників бюджети Мелітопольщини та Веселівщини поповнились на 236,1 мільйон гривень

Дата: 25.06.2019 16:53
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

За січень – травень поточного року надходження податку на доходи фізичнихосіб у Мелітопольському та Веселівському регіонах склали 236 мільйонів 124тисячі гривень. Як повідомив начальник Мелітопольського управління ГУ  ДФС у Запорізькій області Валерій Літинський,сплачена сума на 48,6 мільйона або на 25,9 відсотківперевищила минулорічну.

Начальник Мелітопольського управління зауважив, що за п’ять місяців частка податку на доходи фізичних осіб у місцевих бюджетах склала 68,3відсотки.

Від платників м. Мелітополя та Мелітопольського району надійшло 220,1млн.грн. ПДФО, суб'єкти господарювання та мешканці Веселівського району перерахувалидо місцевих скарбниць 16 мільйонів податку .

Валерій Літинський підкреслив, що легалізація заробітної плати таприхованої зайнятості залишаються одними з основних напрямів роботи фіскальноїслужби. Нелегальне працевлаштування позбавляє працівника права на пенсію тасоціальні гарантії.

Звертаємо увагу, що відповідно до п.п.168.1.1 п. 168.1 ст. 168 Податковогокодексу України відповідальними за перерахування до бюджету податку на доходифізичних осіб при виплаті доходу фізичній особі є податковий агент(роботодавець).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора