Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

До місцевих бюджетів надійшло більше 7 млн. грн. податку на нерухомість

Дата: 25.06.2019 16:50
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

За 5 місяців 2019 року власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів 7млн.355тис. грн., з них 6 млн. 932тис. грн. надійшло до казни м. Мелітополя таМелітопольського району та на 423 тис. грн. поповнено бюджети  Веселівського регіону. За словами начальникаМелітопольського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Валерія Літинського,минулорічний рівень надходжень збільшено на 1 млн. 245 тис. грн. або на20,6відсотків.

Більш ніж 5 мільйонів з початку року сплачено суб'єктамигосподарювання-юридичними особами, надходження від фізичних осіб перевищили 2мільйони гривень.

Валерій Літинськийнагадав,  що фізичним особам-платникам податкуна нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, до 1 липняфіскальна служба надішле податкове повідомлення-рішення, яке необхідно сплатитиупродовж 60 днів.

База оподаткуванняоб’єкта/об’єктів житлової нерухомості, у тому числі їх часток, що перебувають увласності фізичної особи – платника податку на нерухоме майно, відмінне відземельної ділянки, зменшується:

- для квартири/квартирнезалежно від їх кількості – на 60 кв. метрів;

- для житловогобудинку/будинків незалежно від їх кількості – на 120 кв. метрів;

- для різних типівоб’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток (у разі одночасногоперебування у власності платника податку квартири/квартир та житловогобудинку/будинків, у тому числі їх часток), – на 180 кв. метрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора