Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі роботодавці добровільно оформили 2055 працівників

Дата: 10.06.2019 18:34
Кількість переглядів: 402

У результаті заходів з легалізації доходів населення та профілактичноїроботи з працедавцями офіційне оформлення і зарплату отримали 2055 запоріжців.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій областіВалерій Манько, з початку 2019 року діяльність робочих груп, створених уфіскальній службі та органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, булазосереджена на діалозі з підприємцями і керівниками запорізьких компаній. Підчас співбесід суб'єктам господарювання доводились законодавчі вимоги, якимигарантуються легальний труд і заробітна плата, а також відповідальність запорушення норм Податкового кодексу та законів про працю.

Завдяки проведеній роботі добровільно оформленим найманим працівникамвиплачено 8 мільйонів 867,6 тисячі гривень офіційних доходів, а це, всередньому, 4315 гривень на кожного.

Додаткові надходження до бюджетів і соцфондів склали 3 мільйони 680 тисячгривень податків та зборів, у тому числі 1 мільйон 951 тисяча гривень єдиногосоціального внеску, 1 мільйон 596 тисяч гривень податку на доходи фізичних осібта 133 тисячі гривень військового збору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора