Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На координаційній раді підбили підсумки діяльностіфіскальної служби Запорізької області

Дата: 10.06.2019 18:31
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Чергове засідання обласної координаційної ради з питань розвиткупідприємництва, яке пройшло у Запоріжжі, було присвячено результатам діяльностіфіскального відомства регіону та деяким аспектам нормативного регулюванняроботи запорізьких товаровиробників.

Захід відбувся за участю директора Департаменту економічного розвитку таторгівлі Запорізької облдержадміністрації Оксани Матвіїшиної, заступниканачальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олега Матвійчука,керівників органів виконавчої влади регіону, представників громадськихорганізацій та бізнесу.

Говорячи про підсумки роботи фіскальної служби області, Олег Матвійчукзазначив, що результати з наповнення бюджетів – це, перш за все, досягненнязапорізьких підприємств та підприємців. Рівень добровільної сплати податків уЗапорізькій області залишається стабільно високим – майже 99%.

Він підкреслив, що реорганізація органів ДФС області стала поштовхом доактивізації дистанційної взаємодії з платниками податків. Запоріжці все частішенадають перевагу онлайн послугами. У минулому році показник електронноїзвітності становив 76 відсотків. Сервісами Електронного кабінету платника у2018 році скористалися майже 85 тисяч суб'єктів господарювання та громадян, авже у січні-квітні поточного року – 92 тисячі.

Також посадовець доповів про результати з адміністрування податків ізборів, що формують державний та місцеві бюджети, назвав основнібюджетоформуючі галузі економіки та повідомив про пріоритетні напрями роботифіскальної служби з детінізації економіки регіону, зайнятості та доходівнаселення.

Олег Матвійчук наголосив на готовності фіскальної служби області довідкритого діалогу з бізнес-спільнотою, надання якісних сервісних послуг тависловив сподівання на сумлінність запоріжців у сплаті податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора