Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У Запоріжжі представники регіональних митниць вивчаютьпроблематику класифікації товарів

Дата: 10.06.2019 18:27
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

У Запоріжжі розпочав роботу дводенний семінар на тему "Проблемніпитання класифікації товарів", організований Департаментом адмініструваннямитних платежів та митно-тарифного регулювання ДФС України.

У заході беруть участь співробітники Державної фіскальної служби, керівникита посадові особи підрозділів митниць ДФС з усіх областей України.

Відкрив засідання начальник управління класифікації товарів Департаментуадміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання ДФС УкраїниВолодимир Мокреньов. Він презентував матеріали останньої сесії гармонізованоїсистеми опису та кодування товарів, яка відбулася за участю представників 89країн і Митного та Економічного Союзу.

У програмі семінару фахівці митниць, які здійснюють митний контроль,розглянуть особливості класифікації різних товарів у зовнішньоекономічнійдіяльності, результати роботи митних органів у цій сфері, а також застосуванняєдиних підходів та шляхи підвищення ефективності діяльності за даниминапрямами.

У рамках заходу для учасників будуть проведені тренінги та тематичнийкруглий стіл. Крім того, працівники митниць матимуть можливість обмінятисяпрактичним досвідом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора