Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

За 4 місяці 2019 року в Мелітопольському управлінні ГУДФС у Запорізькій області надано майже 7 тисяч адміністративних послуг

Дата: 10.06.2019 18:19
Кількість переглядів: 453

Протягом  січня – квітня п.р.платникам податків та громадянам, які звертались до Центру обслуговуванняплатників Мелітопольського управління ГУ ДФС у Запорізькій області  (далі– ЦОП), надано  6832 адміністративніпослуги. Про це повідомив начальник Мелітопольського управління ГУ ДФС уЗапорізькій області Валерій Літинський.

Частіше за все громадяни звертались до ЦОП з метою отримання карткиплатника податків і внесення до паспорта даних про реєстраційний номероблікової картки – 3,1тисяча звернень або 45,2відс. наданих адмінпослуг. Також впродовж4 місяців 2019 року на 1028 запитів громадян було надано відомості просуми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає 15 відсотківвід загальної кількості адміністративних послуг. Крім цього, працівниками ЦОПбуло надано 847 витягів з реєстру платників єдиного податку та 144 довідки просплату податкових зобов’язань платником податку – резидентом, який виїжджає закордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань,зареєстровано 475 платників єдиного податку, 517 книг обліку доходів та книгобліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 411 книг облікурозрахункових операцій та 104 реєстратори розрахункових операцій тощо.

Валерій Літинський звернув увагу на те, що в ЦОП Мелітопольськогоуправління ГУ ДФС у Запорізькій області  платники податків та громадяни можутьотримати консультації, а також інформаційні та адміністративні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора