Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі підприємства перерахували до держбюджету 2,7мільярда гривень митних платежів

Дата: 16.05.2019 07:49
Кількість переглядів: 452

З початку року суб'єкти господарювання Запорізького регіону спрямували додержавного бюджету 2 мільярди 702,6 мільйона гривень митних платежів. Якповідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, сплачена сума майжена 165 мільйонів або на 6,5 відсотка перевищила дані аналогічного періоду 2018року.

Лише у квітні до казни забезпечено майже 648 мільйонів. Керівник митниціпідкреслив, що середньоденні надходження за попередній місяць склали 32,4мільйона, що більше показника березня на 5 мільйонів.

Більшу частину доходів сформували митні платежі, які були сплачені приввезенні на митну територію України товарів для виробництва в промисловості –74,4 відсотка, від суб'єктів невиробничих галузей надійшло, відповідно, 25,6відсотка.

У розрізі товарних угрупувань найбільша частка митних платежів припадає намашини, устаткування та транспорт – 34 відсотки, паливно-енергетичні товари -31 відсоток, метали та вироби з них – 11 відсотків, сільськогосподарські тапродовольчі товари – 9%, мінеральні продукти – 6 відсотків, продукція хімічноїпромисловості – 6 відсотків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора