Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На Запоріжжі з незаконного обігу вилучено партію тютюнових виробів вартістю понад 7,4 мільйона

Дата: 25.04.2019 16:37
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області спільно ізпрацівниками СБУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вилучилиіз незаконного обігу велику партію цигарок, частина з яких була ввезена вУкраїну поза митним контролем.

У рамках проведення операцій "Акциз-2019", "Рубіж" тарозслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 204 КК України булопроведено обшуки у м. Мелітополь за місцями зберігання та реалізації тютюновихвиробів без марок акцизного податку України.

За їхніми результатами оперативники виявили, вилучили та передали навідповідальне зберігання 117,4 тисячі пачок тютюнових виробів іноземноговиробництва без марок акцизного податку, які були ввезені на територію Українипоза митним контролем, а також майже 55,7 тисячі цигарок вітчизняноговиробництва без документів, які підтверджують законність їх походження.

Крім того, було встановлено, що канал постачання та збуту нелегальноїтютюнової продукції налагодив місцевий житель. Реалізація товару здійснюваласяшляхом надання оголошення в мережі Інтернет, а також з використанням аккаунтів,спеціально створених у системах обміну повідомленнями.

Усього вилучено 173 тисячі пачок тютюнових виробів на загальну суму 7мільйонів 400 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора