Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

НаЗапоріжжі банківські установи з депозитних процентів вкладників сплатили 13мільйонів гривень податків

Дата: 19.04.2019 16:47
Кількість переглядів: 493

За перший квартал поточного року фінансовіустанови Запорізької області перерахували 13 мільйонів гривень податку надоходи фізичних осіб у вигляді процентів. Як відзначив в. о. начальникаГоловного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, близько 4мільйонів з цієї суми бюджет отримав у березні.

Найбільші суми з початку року забезпечили платниким. Запоріжжя – 9 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів –більш ніж мільйон, стільки ж надійшло від суб'єктів господарювання м.Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів, у м. Енергодар,Кам’янсько-Дніпровському та Великобілозерському районах сплачено 493 тисячі, уПологівському, Більмацькому та Розівському районах – 419 тисяч, уВільнянському, Запорізькому і Новомиколаївському районах – 286 тисяч.

Нагадаємо, платниками ПДФО у вигляді процентів,ставка якого складає 18 відсотків, є банківські установи, кредитні спілки таінші фінансові організації. При цьому інформація про суми банківського рахункуабо ощадного сертифіката чи вкладу члена кредитної спілки, нараховані проценти,а також відомості про вкладників не передається до фіскальної служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора