Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Для запобігання порушенню інтелектуальних прав запорізькі митники 22 рази призупиняли оформлення поставок

Дата: 03.04.2019 18:24
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

У січні-лютому поточного року фахівці Запорізької митниці 22 рази призупиняли митне оформлення товарів з метою запобігання порушенням правінтелектуальної власності та потраплянню на вітчизняний споживчий ринокконтрафактної продукції.

Найчастіше серед товарів, що потенційно містили об'єкти інтелектуальнихправ, були предмети одягу, запасні частини для сільськогосподарської техніки іавтомобілів, електричні проводи, полімерні матеріали, рукавички.

Крім того, для попередження переміщення через митний кордон Україниконтрафакту та сприяння захисту прав інтелектуальної власності співробітникимитних органів постійно аналізують результати попередніх оформлень та щоденно перевіряють бази даних митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу "Інспектор".

Разом з тим за два місяці до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності включено 26 нових предметів. З цим переліком, який регулярно оновлюється, можна ознайомитись на сайті фіскальної служби:http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора