Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На території Чкаловської ОТГ розпочався місячник із благоустрою

Дата: 02.04.2019 10:29
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Організація благоустрою на території ради – це одне із головних завдань виконавчого комітету, а наведення чистоти і порядку коло власних домогосподарств обов'язок кожного громадянина.

29 березня 2019 року на черговому засідання виконавчого комітету Чкаловської сільської ради прийнято рішення № 14 «Про організацію і проведення місячника по благоустрою території Чкаловської сільської ради».

Цим рішенням встановлено закріплені території за підприємствами, організаціями, установами та іншими об’єктами господарювання, з метою благоустрою, наведення чистоти та порядку на  території Чкаловської сільської ради Веселівського району Запорізької області на 2019 рік.

Відповідно до вищезгаданого рішення усі мешканці громади, фізичні особи – підприємці, юридичні особи повинні навести належний санітарний стан на власних та закріплених за ними територіях.

Виконком сільської ради закликає усіх відповідальних мешканців громади прийняти активну участь у місячнику з благоустрою, докласти частинку своєї праці для того, щоб територія нашої громади стала кращою та приємнішою для проживання.

Рішення виконкому від 29.03.2019 року № 14


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора