Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

21 березня на базі КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся семінар для працівників шкільних бібліотек та працівників бібліотек громад

Дата: 27.03.2019 17:31
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

21 березня на базі КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся семінар для працівників шкільних бібліотек та працівників бібліотек громад на тему «Впровадження Універсальної десяткової класифікації в роботу бібліотеки». На виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 177 від 22 березня 2017 року, в бібліотеках припиняється використання «Бібліотечно – бібліографічної класифікації» та впроваджується «Універсальна десяткова класифікація», як міжнародна система, яка застосовується у 130-ти країнах світу.

У роботі семінару взяли участь бібліотекарі Чкаловської та Новоуспенівської громади, а також бібліотекар Менчикурівської ЗОШ.

Зі вступним словом перед учасниками семінару виступила директор Чкаловської ЗОШ Романенко Лариса Григорівна. Привітала гостей та побажала плідної праці на семінарі. Учні школи привітали гостей чудовим концертом.

Відкрила семінар начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури  та туризму  Чкаловської сільської ради Бабаніна Ілона Вадимівна.

З консультаціями та методичними рекомендаціями перед учасниками семінару виступив Роїк Віктор Михайлович – головний спеціаліст відділу освіти молоді, спорту, культури  та туризму  Чкаловської сільської ради.

Бібліотекарі отримали корисні практичні поради щодо пересистематизації фондів і каталогів та ведення облікових документів. На завершення семінару відбулося творче спілкування та обмін досвідом роботи в умовах децентралізації.

 

Бібліотекар Чкаловської ЗОШ Вініченко С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора