Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Зарплатну заборгованість у Запорізькій області скороченона 7,1 мільйона

Дата: 27.03.2019 15:32
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

У результаті спільних заходів органів влади та фіскальної службиЗапорізької області за два місяці 2019 року роботодавці погасили 7,1 мільйонагривень боргів по заробітним платам. Про це повідомив в. о. начальникаГоловного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Як зазначив керівник фіскальної служби регіону, у цьому році продовжуютьроботу обласна та територіальні комісії з питань погашення зарплатноїзаборгованості. З початку року на засідання були запрошені керівники 30ризикових підприємств. За результатами заслуховування 29 із них повністю абочастково ліквідували борги перед своїми працівниками.

Крім того, за підсумками роз'яснювальної роботи з працедавцями до бюджетівнадійшло заборгованості з податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 900тисяч гривень, до Пенсійного і соціальних фондів – 8,4 мільйона гривень єдиногосоціального внеску.

Поряд із цим з початку року найбільші фонди оплати праці сформувалипідприємства таких галузей економіки, як: промисловість, державне управління йоборона, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, атакож переробної промисловості, охорони здоров'я та надання соціальної допомогитощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора