Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі підприємства, де працюють особи з обмеженими можливостями, отримують пільги з оподаткування

Дата: 27.03.2019 15:30
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

У Запорізькій облдержадміністрації пройшло засідання регіональної комісії зпитань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю у Запорізькій області.

Представники ОДА, фахівці фіскальної служби області та інші члени комісіїрозглянули доцільність надання підприємствам громадських організацій інвалідівдозволів на право користування пільгами з оподаткування. Шість підприємств ізЗапоріжжя, Бердянська, Мелітополя подали документи для отримання дозволу напільги.

Відповідно до податкового законодавства, підприємства, які надають робочімісця для осіб з інвалідністю та відповідають певним критеріям, можутьпретендувати на податкову пільгу. Зокрема, такі організації звільняються відоподаткування прибутку, отриманого від продажу товарів, робіт чи послуг.Заощаджені кошти виробництва можуть використовувати для поліпшення умов праціосіб з інвалідністю, їх соціального захисту та утримання інфраструктури.

За результатами засідання члени регіональної комісії одностайнопроголосували за рішення рекомендувати голові облдержадміністрації надатидозвіл на право користування пільгами з оподаткування всім шести підприємствам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора