Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Електронні сервіси ДФС Форма заяви для поновлення кваліфікованого сертифікатавідкритого ключа

Дата: 27.03.2019 15:18
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Форма заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключадля блокування, скасування або поновлення кваліфікованого сертифіката розміщенана офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключівІнформаційно-довідкового департаменту ДФС (АЦСК ІДД ДФС) (www.acskidd.gov.ua) врозділі «Скасування, блокування, поновлення сертифікатів».

Блокування або скасування кваліфікованого сертифіката можливо здійснити утелефонному режимі.

Заява в усній формі подається заявником (користувачем) до АЦСК ІДД ДФСзасобами телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10, при цьому заявникповинен повідомити адміністратору реєстрації наступну інформацію:   - ідентифікаційні дані власника кваліфікованогосертифіката;  - ключову фразу голосовоїавтентифікації.

Заява в усній формі приймається тільки у випадку позитивної автентифікації(збігу голосової фрази та ідентифікаційних даних користувача з інформацією вреєстрі сертифікатів).

Заява у письмовій формі подається до відокремленого пункту реєстраціїкористувачів АЦСК ІДД ДФС за встановленою формою та засвідчується власноручнимпідписом заявника (користувача).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора