Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Представники влади та бізнесу Запорізької област ірозглянули шляхи подолання проблемних аспектів взаємодії

Дата: 20.03.2019 17:24
Кількість переглядів: 478

У Запоріжжі під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля пройшло чергове засідання обласної координаційної ради зпитань розвитку підприємництва.

Захід відбувся за участю в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерія Манька, заступника начальника ГУ ДФС області Руслана Рачинського, керівництва правоохоронних органів та інших державних відомстврегіону, представників бізнесу та громадськості.

Серед питань учасники розглянули результати опрацювання звернень від однієїз громадських організацій та запорізьких підприємств на предмет правомірностідій працівників органів владних повноважень, зокрема, щодо проведенняконтрольно-перевірочної роботи.

Як повідомив Валерій Манько, за викладеними у зверненні фактами відбулисяробочі зустрічі із заявниками, на даний час триває службове розслідування, якемає встановити законність дій посадовців для подальшого вжиття відповіднихзаходів. При цьому керівник фіскальної служби регіону зауважив, що у своїй діяльності,зокрема, під час контрольно-перевірочної роботи, співробітники органів ДФС областікеруються виключно чинним законодавством. Валерій Манько звернув увагу, щоодним із основних завдань фіскальної служби є контроль за повнотою тасвоєчасністю податкових надходжень, а також підкреслив, що останнім часомрівень добровільної сплати податків у регіоні є стабільно високим і складає 98відсотків. Він закликав представників бізнесу до розвитку ефективної співпраціу рамах конструктивного діалогу.

Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив напродовженні скоординованої роботи органів влади, контролюючих і правоохороннихструктур з детінізації економіки Запорізької області, яка має будуватися направових засадах, унеможливлюючи тиск на платників.

Під час дискусії присутні представники запорізьких підприємств та громадськихорганізацій висловили проблемні аспекти, з якими вони зустрічаються під часвзаємодії з правоохоронними та контролюючими відомствами, та висловилисподівання на їх оперативне вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора