Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі митники та авіаперевізники визначилипріоритети у посиленні протидії митним порушенням та підвищення якості обслуговування пасажирів

Дата: 20.03.2019 17:17
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

За два місяці пасажиропотік авіарейсів у Запоріжжі зріс на 16,5 відсотка.За даними Запорізького аеропорту, на міжнародних рейсах кількість пасажирівзбільшилась на 20,5 відсотка, а на внутрішніх на – 7 відсотків.

Підвищення показників авіаперевезень потребує додаткової уваги контролюючихорганів, обслуговуючих підприємств, зокрема, під час взаємодії та у протидіїнезаконному переміщенню товарів.

Саме цим питанням була присвячена спільна нарада Запорізької митниці ДФС зпредставниками іноземних та вітчизняних авіакомпаній, сумісних служб.

Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, мета зустрічі– визначити проблемні питання, пов'язані зі здійсненням митних формальностей наповітряному транспорті, порядок співпраці авіакомпаній з представниками митнихорганів, у тому числі, задля своєчасного інформування митних органів щодосписку пасажирів, рейсів, вантажів тощо.

Було наголошено на необхідності посилення взаємодії між митним постом"Запоріжжя-аеропорт", сумісними службами та представникамиавіакомпаній щодо обміну інформацією, орієнтуваннями про можливість вчиненняособами спроб незаконного переміщення предметів. Це дозволить своєчаснореагувати та оперативно протидіяти контрабанді.

Учасники також приділили увагу аспектам відкриття та введення вексплуатацію нового терміналу аеропорту "Запоріжжя", розглянулипитання щодо пропуску та обслуговування пасажирів, а також ефективної співпрацімитної та сумісних служб у міжнародному пункті пропуску.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора