Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Надходження ПДВ від платників Запорізької області зрослина 25 мільйонів

Дата: 20.03.2019 17:12
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Запорізькі платники податку на додану вартість за перші два місяці рокуперерахували до державного бюджету 548,4 мільйона гривень (без показниківвеликих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні ОфісуВПП ДФС). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, сплата ПДВ порівняно з аналогічним періодом минулогороку зросла на 25 мільйонів. У лютому до держбюджету надійшло 225,5 мільйона,що на 28,8 мільйона або на 14,6 відсотка більше, ніж торік.

За два місяці більшу половину загальних надходжень забезпечили суб'єктигосподарювання м. Запоріжжя, які сплатили майже 316 мільйонів. Мелітопольські івеселівські платники спрямували до держскарбниці 43,3 мільйона, бердянські іприморські – 41,3 мільйона. Підприємства і підприємці Вільнянського,Запорізького та Новомиколаївського районів поповнилибюджет на 38,7 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – на 23,4мільйона, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 20,7 мільйона.

У структурі доходів державного бюджету за січень-лютий сплата податку надодану вартість знаходилась на першому місці та склала 40 відсотків.

Усього у Запорізькій області зареєстровано 9840 платників ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора