Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

З депозитних процентів запорізьких вкладників бюджет отримав майже 9 мільйонів

Дата: 15.03.2019 08:03
Кількість переглядів: 639

Надходженняподатку на доходи фізичних осіб у вигляді процентів за два місяці 2019 рокусклали 8,9 мільйона гривень. Як повідомив в. о. начальника Головного управлінняДФС у Запорізькій області Валерій Манько, лише у лютому фінансові установирегіону перерахували до бюджету майже 4,5 мільйона, що на 2 відсотки більше,ніж у лютому попереднього року.

З початку рокулідерами зі сплати податку є банки, кредитні спілки та інші фінансовіорганізації обласного центру, які спрямували до скарбниці 6,2 мільйона гривень.Від платників м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів надійшло 733тисячі, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 703 тисячі,м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 338тисяч, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 282 тисячі,Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – 195 тисяч.

Нагадаємо, ставкаподатку на доходи фізичних осіб з процентів від депозитних банківськихрахунків, вкладів у кредитних спілках тощо складає 18 відсотків. Відповідно дост. 170.4. Податкового кодексу України інформація про суми банківського рахункуабо ощадного сертифіката чи вкладу члена кредитної спілки, нараховані проценти,а також відомості про вкладників залишаються конфіденційними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора