Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Електроннісервіси ДФС Отриманнявитягу з реєстру страхувальників

Дата: 15.03.2019 07:53
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

ДФС запровадженоновий електронний сервіс, який надає можливість подати запит на отриманнявитягу з реєстру страхувальників Державного реєстру загальнообов’язковогодержавного соціального страхування. 

Запит проотримання витягу з реєстру страхувальників може бути подано платником єдиноговнеску та/або застрахованою особою через приватну частину (особистий кабінет)Електронного кабінету.

Для цього вприватній частині Електронного кабінету необхідно в меню Ведення звітності  обрати Запит про отримання витягу з реєструстрахувальників (ф. № 1-ЗРС) (J1303801 ), заповнити відповідні поля, підписатита надіслати.

Підтвердженнямотримання ДФС запиту є Квитанція в електронному вигляді, в якій зазначено датута номер реєстрації відповідного запиту. 

Витяг зарезультатами обробки запиту можна переглянути у меню Перегляд звітності увкладці:

- J1438101 – дляюридичної особи або відокремленого підрозділу (ф. № 1-ВРС ).

Фізична особа, втому числі підприємець також має можливість отримати витяг з реєструстрахувальників Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціальногострахування. 

Витяг зарезультатами обробки запиту можна переглянути у меню Перегляд звітності увкладці:

-  F1438201 – для фізичної особи – підприємцяабо фізичної особи, яка провадить незалежну професійну діяльність (ф. №2-ВРС); 

- F1438301 - дляфізичної особи, яка бере добровільну участь у системі загальнообов'язковогодержавного соціального страхування (ф. № 3-ВРС).

Якщо в реєстрістрахувальників відсутня інформація, то заявнику формується довідка з реєструстрахувальників (ф. № 1-ДРС) (J/F1403801).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора