Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У січні керівники 466 запорізьких підприємств збільшили виплати своїм працівникам

Дата: 27.02.2019 17:48
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

За результатами спільної роботиорганів виконавчої влади та фіскальної служби Запорізької області 466роботодавців збільшили розмір оплати праці у січні.

Як повідомив в. о. начальникаГоловного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, в регіоніпостійно проводяться засідання обласної та територіальних комісій з питаньпідвищення рівня виплат заробітних плат. За перший місяць року було заслуханокерівників 485 підприємств, які виплачували своїм працівникам зарплату на рівніменше законодавчо встановленого. 96 відсотків з них вже виконали своїзобов’язання та збільшили розмір оплати труда. До бюджету додатково надійшло200 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Фахівці органів ДФС регіонупостійно аналізують податкову звітність платників, бази даних та іншу інформацію,яка дозволяє оперативно виявляти факти мінімізації зарплат.

Так, у п'ятірці антирейтингу –запорізькі підприємства, які спеціалізуються на кредитуванні, виробництвіробочого одягу, роздробній торгівлі в неспеціалізованих магазинах продуктамихарчування, напоями та тютюновими виробами, косметичною продукцією татуалетними приналежностями, а також фармацевтичними товарами. Середній розмірзаробітних плат у цих суб'єктів господарювання склав 3,4 тисячі гривень. Саме зтакими та іншими роботодавцями, які не дотримуються законодавчих вимог, спільнаробота обласної влади та фіскальної служби буде продовжуватись й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора