Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі комунальні підприємства вдвічі збільшилисплату податку на прибуток

Дата: 21.02.2019 07:47
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

З початку року підприємства комунальної форми власності спрямували домісцевих бюджетів Запорізької області майже 11 мільйонів гривень податку наприбуток. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, порівняно з січневими показниками 2018 року надходженнязросли на 6,7 мільйона або більш ніж удвічі.

Найбільші суми податку сплатили суб'єкти господарювання м. Запоріжжя – 2,5мільйона, комунальні підприємства м. Мелітополь, Мелітопольського таВеселівського районів – понад 470 тисяч, м. Бердянськ, Бердянського іПриморського районів – 433 тисячі, Якимівського та Приазовського районів – 171тисячу тощо.

Усього в регіоні на обліку перебувають 761 підприємство та фінансоваустанова комунальної форми власності, які відповідно до Бюджетного кодексуУкраїни сплачують податок на прибуток до бюджетів міст, районів та об'єднанихтериторіальних громад.

Нагадаємо, базова ставка податку на прибуток підприємств становить 18відсотків, термін подання річної звітності – протягом 60 днів після закінченнязвітного року, тобто, до 1 березня 2019 року включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора