Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Виїзний прийом громадян провів начальник Веселівського відділу Мелітопольського ОУПФУ в Запорізькій області Михайлов Тимофій Тимофійович

Дата: 20.02.2019 18:15
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

 

Начальник Веселівського відділу з призначення, перерахунку та виплати пенсій Мелітопольського ОУПФУ в Запорізькій області Михайлов Тимофій Тимофійович 20 лютого провів виїзний прийом громадян у Чкаловській сільській раді.

Тимофій Тимофійович докладно відповів на запитання щодо призначення та перерахунку пенсії, залежності розміру майбутньої пенсії від страхового стажу та розміру заробітної плати. Наголосив на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю.

Завідувач сектору обслуговування громадян Мелітопольського ОУПФУ в Запорізькій області Кізілова Вікторія Олександрівна надала роз’яснення з питань перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, щодо документів необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, стосовно уточнення загального страхового стажу, акцентувала увагу заявників на необхідності завчасного звернення до управління в районі з метою надання необхідного переліку документів для обчислення пенсії та проведення попередньої їх перевірки.

Громадян, що звернулися цікавили питання порядку призначення пенсійних виплат.

Також було надано інформаційні повідомлення на дошку оголошень щодо монетизації субсидій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора