Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 17.02.2019 09:41
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзначається щорічно 15 лютого, на підтримку ініціативи громадських організацій з метою вшанування громадян України, які виконували військовий обов'язок на території інших держав, згідно з Указом Президента України «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» від 11 лютого 2004 р. № 180/2004.

На території Чкаловської об'єднаної громади проживає 15 воїнів-інтернаціоналістів. Ці мужні чоловіки, у свій час своєю мужністю та хоробрістю, виконавши свій службовий обов'язок у «гарячих точках», довели любов та шану до Батьківщини.

З метою вшанування воїнів-інтернаціоналістів на виконання Програми «Соціальний захист населення» на 2019 рік, затвердженої рішенням сесії сільської ради від 21.12.2018 року № 19 Чкаловською сільською радою проведено закупівлю 15 продуктових наборів на загальну суму 7,5 тис.грн.

Сільський голова Станіслав Калиновський, спільно із в.о. старост привітав учасників бойових дій на території інших держав, подякував за активну життєву позицію, побажав здоров'я, оптимізму, віри у краще майбутнє та вручив їм від сільської ради продуктові набори.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора