Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У січні за індивідуальним податковимномером до фіскальної служби Запорізької області звернулось 1639 громадян

Дата: 07.02.2019 07:53
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

За перший місяць 2019 року фахівці фіскальноїслужби Запорізької області зареєстрували у Державному реєстрі фізичних осіб1639 громадян, у тому числі, 52 іноземців.

Усього станом на початок лютого на обліку ворганах ДФС перебувають понад 1,8 мільйона осіб, що на 9 тисяч більше, ніжторік.

Для того, аби отримати реєстраційний номероблікової картки, громадянину необхідно звернутися до фіскальної служби замісцем реєстрації. З переліком територіальних органів ДФС регіону можнаознайомитися за посиланням: http://zp.sfs.gov.ua/anonsi-ark/19567.html.

Іноземним громадянам для отримання адмінпослуги зреєстрації в Держреєстрі фізичних осіб слід надати паспорт, посвідку напостійне або тимчасове проживання в Україні та засвідчений в установленомузаконодавством порядку їхній переклад українською мовою (після пред’явлення повертається)і копію такого перекладу (крім осіб, які мають посвідки на постійне проживанняабо посвідки на тимчасове проживання в Україні).

Нагадаємо, реєстраційний номер облікової карткинеобхідний громадянам для влаштування на роботу, ведення бізнесу, відкриттярахунку в банку, здійснення фінансових операцій, при оформленні податковоїзнижки, спадщини, соціальних виплат та в інших випадках.

Крім того, він є обов'язковим для використанняпідприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, включаючиустанови Національного банку України, комерційні банки та іншіфінансово-кредитні установи в разі виплати доходів, з яких утримуються податкита інші обов'язкові платежі, укладення цивільно-правових угод, предметом яких єоб'єкти оподаткування та щодо яких виникають обов'язки сплати платежів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора