Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

За перший місяць року фіскальнаслужба видала запоріжцям майже сім тисяч електронних ключів

Дата: 07.02.2019 07:50
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

Для отримання електронних послуг від державизапорізькі платники користуються ключами цифрового підпису фіскальної служби.Лише у січні фахівці органів ДФС області видали їм майже 6,9 тисячікваліфікованих сертифікатів ЕЦП, що на тисячу більше, ніж у січні 2018 року.

Як повідомив в. о. начальника Головного управлінняДФС у Запорізькій області Валерій Манько, клієнтами запорізьких пунктівАкредитованого центру сертифікації ключів стали 2870 громадян, представниківбізнесу та організацій регіону, це на 730 перевищує кількість січня минулогороку.

Щоденно фахівці підрозділів фіскальної службирегіону обслуговують близько 150 відвідувачів.

Нагадаємо, термін дії кваліфікованих сертифікатіввідкритих ключів становить два роки з моменту їх формування. Зокрема, фізичніособи використовують цифровий підпис для отримання довідки про доходи вЕлектронному кабінеті з метою декларування доходів за минулий рік або приподанні декларації до органів соціального захисту для призначення житловихсубсидій тощо, а також для користування електронними сервісами інших державнихорганів.

Докладна інформація про отримання електроннихдовірчих послуг та регламент роботи розміщені на сайті АЦСК: http://acskidd.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора