Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

День безпечного Інтернету

Дата: 06.02.2019 10:36
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

Щороку, на перший вівторок лютого припадає Всесвітній День безпечного Інтернету. Цього року цей день припав на 05 лютого та пройшов під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».

Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих.

З метою захисту дітей від різних ризиків в Інтернеті в нашій школі вже стало традицією відзначати це свято проводячи для учнів нашого закладу різноманітні заходи. Цього року саме в День  безпечного Інтернету вчителі інформатики Сілін Віктор Григорович та Сопіна Оксана Олександрівна підготували дуже цікавий, повчальний виховний захід для учнів 8-11 класів на тему: «Безпечний Інтернет». Під час заходу вчителі ще раз нагадали всім присутнім про позитивні і негативні  наслідки Інтернету,  про правила  Інтернет безпеки (презентація) та переглянули відео «Online сексуальне насильство над дітьми (онлайн гурмінг)», суть якого навчитись безпечно спілкуватись в Інтернеті.      

Наше життя вирує все швидше та швидше. Цілком ймовірно, що у найближчому майбутньому Всесвітня мережа повністю замінить усі наші засоби зв'язку. Але пам'ятайте, що Інтернет – це лише інструмент, яким Ви користуєтесь, щоб отримати відповіді на свої питання, підготувати реферати та доповіді, спілкуєтесь, якщо між вами величезні відстані.

Вчіться користуватись Інтернетом із розумом!

 

                                         О. Овчар,  ЗВР «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора