Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У минуломуроці фіскальна служба регіону надала платникам понад 260 тисяч сервіснихпослуг

Дата: 30.01.2019 13:31
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Фахівці фіскальної служби Запорізької області у2018 році надали запорізьким платникам податків 261,4 тисячі адміністративнихпослуг. Як підкреслив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, це на 18,5 тисячі більше, ніж у 2017 році.

Переважну частину послуг представники бізнесу тагромадяни отримали у Центрах обслуговування – 251 тисячу, що майже на 18 тисячперевищує кількість попереднього року.

Керівник фіскальної служби регіону зазначив, щопоряд із зростанням показників електронних сервісних послуг платники податківпродовжують звертатися до органів ДФС за місцем здійснення діяльності абореєстрації.

Зокрема, суб'єкти господарювання та громадянивідвідують інспекції для подання декларацій про доходи, з метою отриманнякартки платника податків, внесення до паспорта даних про реєстраційний номероблікової картки, реєстрації платника єдиного податку, включення організацій доРеєстру неприбуткових, а також для реєстрації книг обліку, реєстраторіврозрахункових операцій тощо.

Нагадаємо, у м. Запоріжжя та районах областіпрацюють 12 Центрів обслуговування платників. З їхнім переліком, територіямиобслуговування та видами сервісів, що надаються, можна ознайомитися на сайтіГоловного управління ДФС у Запорізькій області за посиланнями:

http://zp.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/,

http://zp.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора