Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

В Запорізькій області викрито 120 злочинів у сфері економіки

Дата: 24.01.2019 13:35
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

У минулому році співробітники податкової міліціїЗапорізької області виявили 120 злочинів в економічній сфері, майже половина зяких належить до категорії тяжких. За фактами ухилення від сплати податків ізборів в особливо великих розмірах розпочато 43 кримінальні провадження.

За результатами розслідування до суду передано 30матеріалів, 25 з яких – із обвинувальним актом, 5 – для звільнення відвідповідальності, у тому числі за трьома фактами повного відшкодування завданихдержаві збитків. За закінченими провадженнями державі повернено 14,2 мільйонагривень.

Також у 2018 році оперативники ДФС регіонуліквідували діяльність двох "конвертаційних центрів" міжрегіональногохарактеру із загальним обсягом проконвертованих коштів близько 310 мільйонів таоціненими сумами збитків у 51 мільйон. Після відпрацювання контрагентів ділківта фіктивних суб'єктів господарювання до бюджету стягнуто 27,2 мільйона.

У митній сфері викрито п'ять злочинів. Загальнасума вилучених предметів правопорушень, сплати штрафів, додаткових митнихплатежів склала 77,3 мільйона.

У рамках операції "Акциз-2018"працівники податкової міліції припинили діяльність семи "підпільнихцехів" з виробництва алкогольного фальсифікату, тютюнових виробів,неякісних паливно-мастильних матеріалів та лікарських засобів.

Із незаконного обігу вилучено підакцизних товарівна загальну вартість 46 мільйонів, відповідно до судових рішень конфіскованопродукції на суму 4,9 мільйона.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора