Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Гуртом і батька легко бити

Дата: 21.01.2019 08:07
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

   У листопаді місяці в моїй статті  «Позитивні зрушення» я писала про проведені роботи у Калинівському СБК, які були виконані протягом 2018р. Завдяки коштам, виділеним з бюджету Чкаловської сільської ради, було повністю замінено покрівлю, зроблено опалубку, відремонтовано кабінет директора. За допомогою депутата сільської ради Пилипенко Л.В. було вирішене питання нічного освітлення території СБК.

     В сільському клубі завирувало життя. Якщо раніше для того, щоб провести який-небудь захід потрібно було ходити по селу і, буквально, вмовляти кожного, щоб взяв в ньому участь, то зараз картина кардинально змінилась. Люди, почувши, що йде підготовка до чергового свята, самі приходять до будинку культури, щоб проявити свої таланти. Робота кипіла. Кожен на репетиціях відпрацьовував свої номери, але для повноцінної роботи не вистачало якісної музичної апаратури. І ось, готуючись до Нового року, колектив художньої самодіяльності зібрався на чергову репетицію, а далі, як у відомому вірші:

                                                     Говорят под Новый Год

                                                     Что не пожелается

                                                     Всё всегда произойдет

                                                     Всё всегда сбывается.

відчиняються двері і сільський голова Калиновський Станіслав Васильович з явився перед нами з цінним подарунком. Цим подарунком виявилася така довгоочікувана нова музична апаратура.

   Новорічний бал-маскарад зібрав повнісіньку залу глядачів. До нас на свято з піснями та танцями завітав «справжній» циганський табір. Нікого не залишили байдужими вітання та танець «поросят», а гумористичні монологи та сценки супроводжувалися голосним сміхом та бурхливими оплесками, також приємно вразили ритмічні танці та вокальні новорічні  вітання. Жоден з учасників та глядачі в залі не залишвся без святкових подарунків.

     Дякуємо за фінансову підтримку в проведенні новорічного свята місцевих підприємців Маловічко І.А., Пугач В.С. та депутата сільської ради  Шкрума А.П..

    Настав Новий рік, але творчі люди не можуть сидіти без діла, тим більше, що разом з Новим Роком до України завітали Різдвяні свята. Тож 13 січня колектив  «Калина» сільського будинку культури вирішив привітати односельчан зі святом. До пізнього вечора від оселі до оселі селом лунали щедрівки. Господарі щиро дякували за вітання.

     Від себе особисто хочу подякувати всім учасникам художньої самодіяльності, підприємцям, депутатам та керівництву Чкаловської сільської ради. Всі ці люди з розумінням ставляться до справи, адже як говориться в давній українській приказці: «Гуртом і батька легше бити».

 

 

 

                                                                                                                Ю. Остроконь

                                                                                                                директор СБК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора