Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На Запоріжжі кількість легальних працівників збільшиласяна 572 особи

Дата: 17.01.2019 15:26
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

За три місяці спільних заходів фіскальної служби та ГУ Держпраці області267 запорізьких роботодавців добровільно оформили трудові відносини з 572особами.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, в результаті легалізації трудових відносин до бюджетівбуло сплачено понад мільйон гривень податку на доходи фізичних осіб та єдиногосоціального внеску.

Керівник фіскальної служби регіону зазначив, що упродовж жовтня-грудняминулого року фахівці ГУ ДФС у Запорізькій області та ГУ Держпраці у рамкахспільного плану провели 53 заходи контролю підприємств галузей будівництва тароздрібної торгівлі. У 35 роботодавців були встановлені порушення, зокрема,виявлено 48 неоформлених працівників, ще 52 робітника трудилися за угодамицивільно-правового характеру, які мали ознаки трудових (повний робочий день тащомісячна виплата заробітної плати). У ході перевірок керівники цих підприємстводразу подали майже сто повідомлень про прийняття на роботу.

Стосовно порушників трудового законодавства складені матеріали за статтею265 Кодексу Законів про працю України.

Валерій Манько підкреслив, що більша частина робітників були офіційнопрацевлаштовані в результаті роз'яснювальних заходів з роботодавцями,насамперед, робочих зустрічей та комісій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора