Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

За підозрою у постачанні контрафакту запорізькі митникипонад 130 разів призупиняли митне оформлення товарів

Дата: 02.01.2019 17:55
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

У січні-листопаді 2018 року під час митногооформлення товарів, внесених до митного реєстру об'єктів права інтелектуальноївласності, запорізькі митники 133 рази призупиняли процедури для запобіганняпоставок контрафактної продукції.

Митне оформлення продукції було завершено після отримання листів від осіб,уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів іпослуг та промислових зразків.

Найчастіше серед товарів, які потенційно можуть містити об’єкти праваінтелектуальної власності, це: предмети одягу відомих світових брендів,сільськогосподарська техніка та запасні частини для неї, підшипники різнихвидів, запасні частини до автомобілів, електродвигуни асинхронні, з'єднувачі таконтактні елементи для проводів і кабелів, проводи електричні, полімерніматеріали, пластмаси та вироби з них, цифрова техніка, рукавички, клапани,двигуни до автомобілів та транспортні засоби.

З метою сприяння захисту прав інтелектуальної власності та запобіганняпотраплянню контрафактних товарів фахівці митниці щоденно перевіряють базиданих митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу"Інспектор".

Крім того, з початку року до митного реєстру об'єктів права інтелектуальноївласності додано 318 нових позицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора