Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запоріжці сплатили 9,6 мільйона гривень транспортногоподатку

Дата: 02.01.2019 17:53
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Власники VIP-авто у січні-листопаді 2018 року сплатили до місцевих бюджетівЗапорізької області понад 9,6 мільйона гривень транспортного податку. Рівеньнадходжень до аналогічного періоду минулого року зріс на 2,3 мільйона або на31,5 відсотка. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС уЗапорізькій області Валерій Манько.

Із загальної суми 4,6 мільйона гривень спрямували суб'єктигосподарювання-юридичні особи, збільшивши відрахування на мільйон або на 29відсотків. Понад 5 мільйонів перерахували фізичні особи, що на 1,3 мільйона абона 33 відсотки більше, ніж торік.

У територіальному розрізі найбільші надходження забезпечили автовласникиобласного центру – близько 4,9 мільйона гривень, майже мільйон гривень надійшоввід платників м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів, 833тисячі отримали скарбниці Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївськогорайонів, 704 тисячі – м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів, 589тисяч – Пологівського, Більмацького та Розівського районів, 531 тисячу –Василівського та Михайлівського районів, близько півмільйона сплатили юридичніта фізичні особи Оріхівського та Гуляйпільського районів тощо.

Зазначимо, власники автівок з датою випуску до п'яти років тасередньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної платищорічно сплачують транспортний податок, ставка якого складає 25 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора