Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі платники все частіше обирають формат он-лайнвзаємодії з фіскальною службою

Дата: 02.01.2019 16:20
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

За одинадцять місяців 2018 року запорізькі платники податків надали дофіскальної служби понад мільйон податкових звітів. Із них в електронномувигляді надійшла 801 тисяча декларацій.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій областіВалерій Манько, на сьогодні в регіоні показник електронної звітності становить76 відсотків.

Керівник фіскальної служби регіону наголосив, що більшість он-лайн сервісівдоступні в "Електронному кабінеті", кількість користувачів якогопостійно зростає. З початку року послугами кабінету скористалися 85,6 тисячіплатників Запорізької області.

"Електронний кабінет" надає можливість отримувати інформацію іззагальнодоступних реєстрів, автоматично заповнювати електронні документи, у томучислі, податкову звітність, отримувати довідки про відсутність заборгованості,про суми отриманих фізичними особами доходів, сплачених податків тощо.

Послуги "Електронного кабінету" (https://cabinet.sfs.gov.ua)доступні щоденно та цілодобово.

З докладною інформацією про електронні сервіси фіскальної служби можнаознайомитись за посиланням:http://sfs.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/elektronni-servisi- .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора