Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькій бізнес збільшив сплату податку на прибуток начверть мільярда

Дата: 02.01.2019 16:16
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

З початку року надходження податку на прибуток від запорізьких підприємствсклали 881 мільйон гривень (не враховуючи дані великих платників, якіперебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, порівняно з аналогічним періодом 2017 року сплатаподатку збільшилась на 255,4 мільйона або більш ніж на 40 відсотків.

Зокрема, до державного бюджету надійшло 766,5 мільйона, що на 221 мільйонбільше минулорічної суми, до місцевих бюджетів підприємства комунальної формивласності спрямували 114,6 мільйона, забезпечившизростання на 34,7 мільйона.

Серед лідерів зі сплати податку – суб'єкти господарювання м. Запоріжжя, якіпоповнили бюджети на 511,5 мільйона та збільшили відрахування відносно минулогороку на 105 мільйонів. Підприємства м. Мелітополь, Мелітопольського таВеселівського районів перерахували до казни понад 99 мільйонів, м. Бердянськ,Бердянського та Приморського районів – 73 мільйони, Пологівського, Більмацькогота Розівського районів – 27 мільйонів, Вільнянського, Запорізького іНовомиколаївського районів – 22 мільйони, Василівського та Михайлівськогорайонів – 15 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 13,3мільйона.

Найбільші надходження податку на прибуток зафіксовані у таких галузяхекономіки: оптова та роздрібна торгівля, виробництво машин і устаткування,гумових і пластмасових виробів, мінеральної продукції, а також будівництво таінші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора