Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

22 грудня професійне свято - День енергетика.

Дата: 22.12.2018 15:25
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

22 грудня професійне свято - День енергетика.  Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі господарства без електричної енергії.

         У процесі проведення децентралізації та об'єднання громад у Чкаловській сільській раді проводилося приймання об'єктів соціально-культурної сфери, а це школи, дитячі садочки, старостинські округи, медичні заклади, вуличне освітлення та інші об'єкти. У найкоротший термін по цих об'єктах здійснено переукладання договорів постачання електроенергії, не допустивши припинення енергопостачання.

Завдяки тісній співпраці із начальником Веселіуського РЕМу Кутьєвим Едуардом Анатолійовичем, головним інженером Мовчаном Олександром  Васильовичем, заступником начальника Неділько Максимом Олександровичем сільській раді вдалося безперешкодно вирішити нагальні проблеми енергозабезпечення об'єктів комунальної власності, ліквідувати аварійні ситуації. Попереду ще багато роботи, це підключення до енергосистеми сімейної амбулаторії, що будується, вуличного освітлення в селі Корніївка, роботи по якому завершуються.

Сподіваючись на подальшу співпрацю та розуміння проблем Чкаловська сільська рада дякує всьому колективу Веселівського РЕМу. Тож нехай усвідомлення значимості вашої професії, відповідальності, що пов’язана з нею, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові трудові звершення. Висловлюємо вам щиру подяку за самовіддану працю і сердечно зичимо усім щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, добра й усіляких гараздів, стабільності та впевненості у завтрашньому дні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора