Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запоріжці збільшили сплату військового збору майже на 100мільйонів

Дата: 20.12.2018 08:57
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Запорізькі платники податків з початку року перерахували 482 мільйонигривень військового збору. Надходження перевищили минулорічні майже на 100мільйонів або на 26 відсотків.

Зокрема, у листопаді до держбюджету надійшло 48 мільйонів, що на 9мільйонів більше, ніж у аналогічному періоді 2017 року. Про це повідомив в. о.начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько.

Упродовж січня-листопада найбільші суми забезпечили платники м. Запоріжжя –понад 248 мільйонів, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського таВеликобілозерського районів – 53,6 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського таВеселівського районів – 45,3 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського таПриморського районів – 36,6 мільйона, а також Вільнянського, Запорізького іНовомиколаївського районів – більш ніж 25 мільйонів.

Нагадаємо, військовий збір, ставка якого становить 1,5 відсотка,сплачується з отриманих доходів, які оподатковуються податком на доходифізичних осіб відповідно до статті 168 Податкового кодексу України. Зокрема, цезаробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованихвідповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі,роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора