Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У Запоріжжі виявлено мережу АЗС з продажу неякісногопального

Дата: 12.12.2018 16:08
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Оперативники податкової міліції Головного управління ДФС у Запорізькійобласті під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вилучили знезаконного обігу велику партію низькоякісного пального невідомого походження.

В рамках проведення операцій "Акциз", "Рубіж","Мережа" та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204КК України встановлено компанію, яка здійснювала збут пального, що невідповідає технічним вимогам ДСТУ. Бензин, газ та дизпаливо реалізовувалисячерез підконтрольну мережу АЗС на території регіону та через оголошення вмережі Інтернет.

При цьому документально надходження пального відображалось відСГД-імпортерів та СГД з ознаками фіктивності, а виготовлялось із порушеннямвстановленого порядку шляхом змішування низькоякісних нафтопродуктів таречовин, які наближають хімічний склад суміші до автомобільних бензинів маркиА-92, А-95 та ДП.

За результатами обшуків, проведених в офісних та інших приміщеннях, яківикористовувалися фігурантами, із незаконного обігу вилучено та передано навідповідальне зберігання 165,5 тисячі літрів пально-мастильних матеріалів(бензин різних марок, дизельне пальне, скраплений газ) на загальну суму майже5,7 мільйона гривень, ємності для їх зберігання, а також чорнові записи,документи щодо придбання ПММ та домішок тощо.

Наразі слідство продовжується.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора