Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Керівництво фіскальної служби області взяло участь узасіданні Ради регіонального розвитку

Дата: 05.12.2018 15:32
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

Перші підсумки децентралізації, можливості, здобутки та перспективиЗапорізького регіону – такими стали основні теми засідання Ради регіональногорозвитку, яке сьогодні пройшло у Запоріжжі під головуванням очільника облдержадміністраціїКостянтина Бриля.

У роботі засідання взяли участь керівники Запорізької обласної ради,народні депутати України, очільники територіальних органів влади та місцевогосамоврядування, представники бізнесу і громадськості. Позицію фіскальної службирегіону представляли начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев та першийзаступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області ВіталійМалий.

Відкриваючи захід, голова облдержадміністрації Костянтин Бриль підбивпідсумки децентралізації, наголосивши, що завдяки цим процесам територіїотримали реальні резерви для розвитку, формування і виконання стратегічнихпрограм. Губернатор підкреслив, що за останній час суттєво зросли доходибюджетів усіх рівнів, що дозволяє реалізовувати проекти, відбудовуватиінфраструктуру. Окремо він відзначив результати роботи Запорізької митниці ДФС,зазначивши, що додаткові суми від перевиконання плану з надходжень митнихплатежів дозволяють у повному обсязі проводити ремонтні роботи на автомобільнихдорогах державного значення.

Під час засідання були визначені основні вектори спільної роботи усіхдержавних структур області, місцевих органів влади, об'єднаних територіальнихгромад, зокрема, було акцентовано увагу на необхідності консолідації зусиль длявирішення найбільш гострих проблем регіону та подальшого розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора