Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На Запоріжжі від погашення податкової заборгованості добюджетів надійшло понад 158 мільйонів

Дата: 28.11.2018 17:38
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

З початку року запорізькі підприємства погасили перед бюджетами 158,2мільйона гривень податкової заборгованості. Із загальної суми 95,7 мільйонанадійшло до державного бюджету, 62,5 мільйона сплачено до місцевих скарбниць. Крімтого, за десять місяців ліквідовано боргів з єдиного соціального внеску насуму  45,5 мільйона.

Серед основних джерел стягнення недоїмки – реалізація майна, якезнаходиться у податковій заставі. У результаті цих заходів до бюджетів залученомайже 11 мільйонів гривень. Завдяки процедурі розстрочення податкового боргубюджет отримав 6,3 мільйона, 9,5 мільйона надійшло внаслідок стягненняплатіжними вимогами з рахунків боржників та вилучення готівкових коштів. Відпідприємств, які знаходяться в процедурах банкрутства, надходження склали 6,7мільйона, майже 2 мільйони гривень заборгованості погашено за винесенимисудовими рішеннями.

Також упродовж січня-жовтня 2018 року списано безнадійний податковий борг усумі 164,5 мільйона, близько 100 мільйонів з яких – у зв'язку з ліквідацієюборжників-банкрутів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора