Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Фахівці фіскальної служби легалізували працю понад семитисяч запоріжців

Дата: 28.11.2018 17:36
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

З початку року під час заходів з легалізації праці у Запорізькій областібуло виявлено 7012 неоформлених громадян.

За результатами роботи фахівців фіскальної служби працівникам буловиплачено офіційних доходів на загальну суму 26 мільйонів 105 тисяч гривень.Додаткові надходження до бюджетів та соціальних фондів склали 10,8 мільйона, утому числі 5,7 мільйона гривень єдиного соціального внеску, 4,7 мільйонагривень податку на доходи фізичних осіб та майже 400 тисяч гривень військовогозбору.

Як зазначають спеціалісти ДФС області, найбільше порушень трудовогозаконодавства з боку працедавців зафіксовано у сільському господарстві,торгівлі, наданні послуг, будівництві тощо.

Переважну більшість громадян було офіційно оформлено добровільно післяроз'яснювальних та інших профілактичних заходів, які проводились фіскальноюслужбою спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На даний час продовжується робота з керівниками підприємств і підприємцямищодо роз'яснення норм законодавства в частині оплати праці та справлянняподатків і зборів; надаються рекомендації по перегляду фонду оплати праці увідповідності до законодавчих вимог та недопущення виплат зарплат "уконвертах".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора