Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Оподаткування діяльності адвокатів: діалог фіскальноїслужби Запорізької області з експертами та громадськістю

Дата: 16.11.2018 10:33
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

За круглим столом представники фіскальної служби регіону разом із експертамита членами Громадської ради при ГУ ДФС Запорізької області розглядали питанняоподаткування адвокатської діяльності.

Участь у обговоренні взяли заступники начальника фіскальної служби областіОлег Матвійчук та Руслан Рачинський, керівний склад Громадської ради СвітланаПроніна та Лариса Церетелі, голова Запорізької обласної організації Союзуюристів України Валерій Біленко, регіональний представник УповноваженогоВерховної Ради України з прав людини в Запорізькій області Олена Дємєнєва,начальники структурних підрозділів фіскальної служби області та запорізькіадвокати.

У ході засідання представники фіскальної служби висловили офіційну позиціюДФС щодо оподаткування діяльності адвокатів, які зареєстровані підприємцями,сплати податків і єдиного соціального внеску, обліку доходів та складу витрат,а також припинення незалежної професійної діяльності фізичної особи-підприємця.

Під час дискусії учасники обговорили й інші питання, які потребуютьвирішення, та висловили відповідні пропозиції.

За результатами зустрічі було вирішено ініціювати підготовку звернення донародних депутатів України щодо внесення змін до законодавства, яке регулюєадвокатську діяльність та сплату єдиного соціального внеску.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора