Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Ухилення від сплати податків

Дата: 16.11.2018 10:29
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

У сфері економіки співробітники податкової міліції Запорізького регіону зпочатку року викрили 99 злочинів, половина з яких належить до категорії тяжких.За фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірахрозпочато 37 кримінальних проваджень.

Усього слідчі Головного управління ДФС у Запорізькій області у поточномуроці розслідували 164 кримінальні провадження, з яких 97 – про тяжкі злочини,зокрема, 71 – за ухилення від сплати податків і зборів в особливо великихрозмірах.

За результатами слідства до суду направлено 26 кримінальних проваджень, 21з яких – із обвинувальним актом, п'ять – для звільнення від кримінальноївідповідальності, зокрема, три – у зв'язку з повним відшкодуванням завданихзбитків. Загалом до бюджету повернуто 14,2 мільйона гривень.

Також викрито два злочини за фактами легалізації доходів, одержанихзлочинним шляхом (ст. 209 КК України). Матеріали одного з проваджень зобвинувальним актом направлені до суду, на майно підозрюваного накладено арештна загальну суму 3,8 мільйона.

У сфері держзакупівель оперативники виявили шість випадків недотриманнязаконодавства (за ст.212, 191 КК України). У ході перевірок до бюджету стягнуто14 мільйонів.

У митній сфері викрито п'ять злочинів (за ст.212, 191 КК України).Загальний економічний ефект склав понад 76 мільйонів, у тому числі внаслідоквилучення предметів правопорушень, сплати штрафів, застосування конфіскації тадодаткових митних платежів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора